Barn, blogging og fremtid

Ja, hurra for en forvirrende overskrift, men jeg kommer liksom ikke på noe annet… :)

De av dere som har fulgt VåreVilde Dager en stund nå vet at jeg har tenkt litt frem og tilbake på hva som burde skje med denne bloggen og når.

For det første var denne bloggen egentlig tenkt som en dokumentasjon på livet som hjemmemamma, og det livet er snart over. Litt, i alle fall, Vilde blir jo pr definisjon 40% hjemmebarn enda, men jeg skal ut i 100% studier. Det blir ikke helt det samme lenger.

For det andre, og kanskje mye mye viktigere, så går det et klart skille her hva Vilde gjelder. Tidligere har jeg kunnet legge ut bilder og videosnutter og informasjon om henne fordi hun var så lita, men nå blir hun i større og større grad en person med krav om datavern. Det kjennes mindre og mindre komfortabelt å dele henne med verden i den grad det vil gjøres på en blogg som dette. Jeg vet jo aldri om noe av dette kan komme til å brukes mot henne av klassekamerater eller hva som helst heller, og det er noe jeg tenker en del på nå som hun selv skal ut i verden uten meg.

Så bloggen vil måtte endres likevel.

Og for det tredje… Forhåpentligvis blir man kanskje gravid en gang til. Da får man et bloggnavnproblem. Med mindre man kaller nytt avkom for Vår eller Dag. 😛

Så jeg vakler litt om hva jeg skal gjøre nå, med tanke på bloggen. Igjen.

Antagelig blir det til at denne bloggen avsluttes, og så åpner jeg en ny på jeanettesweb.com/blogg etterhvert. For det blir en god del å rydde i på denne om jeg skal omstrukturere kategorier og alt (bare se på kaoset i sidebaren her nå!), og det kan kanskje være like greit å starte på nytt nå som livet mitt starter på nytt også.

Uansett hvor jeg kommer til å blogge, så kommer Vilde til å få en egen kategori som kun er åpen for spesielt utvalgte. Jeg tror ikke jeg kommer til å være så veldig streng på hvem som slipper inn (selv om det i første omgang er tiltenkt familie, venner og veldig faste lesere av VVD), men jeg føler at jeg må ta litt kontrollen på det likevel sånn at det ikke bare er å google henne for å få full tilgang til all informasjon.

Akkurat nå har jeg mer enn nok med å redesigne, oppgradere og relansere nettbutikken, så det blir nok ikke med det første. Og jeg tror kanskje også at selve prosessen med barnehagetilvenning av et hjemmebarn kan være viktig å skrive litt om her før jeg stenger dørene.

Men vi får se. :)

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

3 Responses to “Barn, blogging og fremtid”

 1. Tara says:

  Lykke til, med en ny vending på livet, og hva du enn gjør med bloggen.

  (Og jakten på “Vår eller Dag” :))

 2. Mamma og mer says:

  Kjære Jeanette,

  Jeg er helt enig når det gjelder datavern for våre små. Selv har jeg jeg strevd med å holde igjen. Det er så fristende å legge ut bilde av våre deilige små.

  Uansett hvordan bloggen din tar form videre har jeg hatt stor glede av å følge bloggen din hittill, og jeg håper at du fortsetter å blogge videre, uansett form.

  Beste hilsen,
  Therese

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting