Dagens funn på brukthandelen!

I dag har jeg, Espen og Vilde vært en tur på bruktbutikken på Kongsberg. Espen har vært på skattejakt, som han alltid er, mens jeg har hatt på meg mine nyfunne interiørdesignerbriller og forsøkt å tenke fornying av stue og kjøkken mens jeg var der.

Og her, mine damer og herrer, ser dere hva vi kom hjem med!

Hekla duk, kaffekanne, øse og lysestake

Hekla duk, kaffekanne, øse og lysestake

Jeg har jo som kjent store planer for kjøkkenet nå, og da trenger jeg ting å pynte med. Jeg elsker gammeldagse og nostalgiske ting, og hva er da mer naturlig enn en gammel kaffekanne og en øse som naturlig kjøkkentilbehør? :)

Samtidig har jeg (selv om jeg ikke har fortalt mine kjære lesere om det ennå) planer for stua. Der passer denne nydelige hekladuken helt perfekt inn! Akkurat nå ligger den på sjenken og tar seg svært så godt ut selv om jeg ikke engang har fått vasket den ennå. Lysestaken vet jeg ikke helt hvor havner ennå, men jeg finner helt sikkert en plass til den!

En fin ramme

En fin ramme

Denne rammen var egentlig tiltenkt et barnebilde av Espen som henger i stua, men det passet ikke. Dermed ender vi med å male originalrammen, og heller bruke dette til bunadsbildet av Vilde som snart skal opp – det har vi ikke fremkalt enda, så vi står enda fritt til å velge størrelse på det.

Drømmelampen

Drømmelampen

Og sist, men ikke minst! En stor stålampe som bare skrek etter å få være med hjem! Etter at den gamle stålampen vi hadde før knakk i to, så har den kroken virkelig trengt litt lys. Nå skal den få nettopp det – for denne lampen passer helt perfekt inn i den stuen jeg har tenkt at vi snart skal få. Fargene matcher med sofa og vegger og alt, så det kunne ikke blitt bedre. Espen skal bare gå over det elektriske og kanskje bytte ledningen sånn just in case først, men jeg vet dette blir veldig, veldig bra. 😀

Alt dette, kjære leser, inkludert en liten kassettspiller og en bambileke til Vilde, kostet … *trommevirvel*

300 kroner! :)

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting