Den siste hele uka før jul…

…har akkurat begynt.

Jeg sitter her og kan noe frustrert anslå at jeg ikke blir ferdig med alle planer i år heller. Gavene er snart i boks, jeg har fått vaska vegger i to rom, frøknas juleantrekk er vel hjemme og jeg har noenlunde styring på hva jeg skal ikle mitt legeme også – men jeg har fortsatt igjen julebakst og julegodteri og alle de andre rommene.

For uansett hvor godt man planlegger, uansett hvor gode marginer man gir seg selv… så er det alltid noe uforutsett som dukker opp. Som en skikkelig forkjølelse teamet opp med en urinveisinfeksjon som nå har bodd i kroppen min i et par uker. Ikke særlig motiverende til julerundvask, for å si det sånn. Men nå er det nok, jeg drar til legen i dag. Antibiotika, here I come!

Etter det skal jeg ta fatt på resten av forberedelsene. Julerengjøringa får bli siste ting på lista, for både stue og kjøkken er rent nå. Det er begge badene igjen, resten får stå som det er og vente til vårrengjøringa isteden.

Men jeg har igjen julebakst, julegodteri og de spiselige delene av julegavene. Og de jeg skal sy. Og den siste lille biten med hekling, etter at jeg gikk tom for garn på lørdagskvelden.

Julegavene er første pri. Derfor må jeg altså ut for å handle inn det jeg trenger så fort Espen kommer hjem fra jobb i dag, med andre ord. Og lage dem i kveld. Så kan jeg kanskje sy etterpå?

I morra kan jeg bake. Pepperkaker og sirupsnipper, i alle fall.

Onsdag kan være godteridagen, jeg har tenkt å lage marsipankuler og peppermyntekuler. Vi skal ikke være hjemme i jula, så vi trenger ikke mer enn bare noe å sette på bordet hvis vi får gjester.

Torsdag… Er det da man vasker bad, mon tro? I alle fall bør resten av julepynten være fremme innen  da.

Og så er det en uke igjen til å gjøre alt forefallent etter det. Det bør gå fint?

Ja?

Si at det går fint?

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Den siste hele uka før jul…”

  1. Trine Lise says:

    Dette går helt supert vennen :)
    .-= Trine Lise´s last blog ..Pakker i posten =-.

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting