Du gamla, du fria…

Kristin Halvorsen har bestemt seg for å ta kunnskapsministerstillingen de neste fire årene.

Jeg vet ikke helt hvor mye energi jeg orker å legge i politisk debatt akkurat nå, men heldagsskole, obligatorisk undervisning fra før ungen min fyller 5 og nedleggelse av private alternativer….

Til det har jeg bare en eneste kommentar.

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Du gamla, du fria…”

 1. JILL WHITE FANEBUST says:

  Den Norske Skole blir neppe bedre med henne som
  Kunnskapsminister.Stoltenberg skulle satt henne tilbake
  til Stortinget.Halvorsen egner seg ikke i noen ministerstilling.

  JILL

 2. AC/DC says:

  I realiteten er det politikken til AP som blir drevet i regjeringen. Når AP alene er over dobbelt så stor som støttepartiene SP og SV tilsammen sier det seg selv. Dessuten må INGEN glemme at det er statsministeren som er sjefen UANSETT!!

  Det spiller ingen rolle hvilket departement de andre partiene får, alt skal gjennom statsministerens kontor uansett, alt skal avtales på forhånd før offentliggjørelse. Det eneste SV signaliserer er hvilket departement som er viktigst for dem.

  Håper Støre flytter på seg også. Mange snakker om at han er en fantastisk utenriksminister, jeg har opplevd bedre. Det har dere andre også om dere bare tenker dere om og ser tilbake…

  Jeg trodde hele tiden at de rødgrønne ville få fornyet tillitt, mye takket være Frp og Sponheim (“jeg vil ikke samarbeide med dem” uttallelsene de kom med før valget). Det burde aldri være lov i politikken å si at man nekter å samarbeide av prinsipp. Hvor korttenkt går det an å bli og hvor liten respekt har da disse politikerene for oss som stemmer på dem.

  Takket være slike uttallelser må vi holde ut i 4 nye år. Min eneste trøst er at vi da endelig får se rekkevidden av politikken deres og fohåpentligvis får folk øynene opp og stemmer med fornuften og ikke av gammel vane.

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting