En perfekt hjemmemammadag

Jepp, det var det vi hadde i går.

Vi sov lenge, og jeg våknet ikke før telefonen ringte. Det var en av mine hjemmemamma-kolleger (nærmere bestemt Xaryaia) som lurte på hvordan det ble i dag, om vi skulle finne på noe eller ikke, slik vi snakket om dagen før. Vi ble enige om at vi skulle dra til kirkeparken og nyte høstværet, så det var bare å stå opp og stelle seg. I farta sendte jeg også en sms til en annen hjemmemamma rett nedi gata her, og hun skulle også bli med.

Så jeg knøyt på meg jenta mi i sjal på ryggen, og gikk den lille veien ned til parken. Stoppet innom butikken også, og kjøpte med oss juice, kjeks og en Cola Zero til mor. Og da vi kom frem, satt allerede Xaryaia der sammen med sin lille frøken (som er hele to dager eldre enn min 😆 ), og en liten stund senere kom også den andre hjemmemammaen syklende med sin 15 måneder gamle datter i sykkelsetet.

Og det var da magien begynte å skje. Hun hadde nemlig også sendt melding videre til et par av de andre mammaene fra Åpen Barnehage, og hun var visst på den andre siden av parken sammen med jenta si på ca 2.5 og sønnen på… ja, hvor gammel er han? 7-8 måneder, kanskje? Så vi flyttet benkene litt utpå gresset i skyggen og rigget oss godt til, alle sammen. Ungene løp fritt og lekte, og verden var fin! Når kjeksen var spist opp, gikk Xaryaia sammen med sin og min inn i butikken på andre sida av veien og kjøpte med seg smoothies og små rosinbokser, og vi koste oss kjempemasse.

Mamma og Vilde i parken

Mamma og Vilde i parken

Og plutselig kom det enda en mamma. Og enda en. Og enda en! Beskjeden hadde nemlig spredd seg fra mamma til mamma, og jeg tror faktisk vi var så mye som 7-8 mammaer med barn samlet i høstsolen etterhvert! Noen hadde med eplebåter, og noen hadde ekstra plass i vogna til den som ville sove og ikke hadde med vogna selv, og ungene løp, klatra, lekte og hadde det kjempefint mens mammaene kosa seg og skravla. Innimellom kom ungene løpende for å få litt pupp av mammaen sin, før de igjen løp videre i sin frie lek.

Kontrasten ble for meg veldig stor da nabolagets barnehagebarn kom marsjerende på rekke og rad gjennom parken som små soldater, og jeg kjente akkurat da en vill glede over å kunne gi ungen min den friheten og samtidig være der og oppleve den sammen med henne. Jeg ville ikke bytta for alt i verden!! :)

Neste torsdag (for vi er jo i Åpen Barnehage på tirsdag og onsdag!) er det snakk om at noen av oss kanskje drar over til Child Planet på Kongsberg – hvis da ikke været er like gnistrende vakkert som i går, da drar vi tilbake igjen til kirkeparken. :)

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “En perfekt hjemmemammadag”

  1. Tara says:

    Det hørtes kjempeflott ut!
    .-= Tara´s last blog ..Søndagstanker =-.

  2. Trine Lise says:

    Åh, så morro :) Koselig med flere mammaer og barn :)
    .-= Trine Lise´s last blog ..Da var det gjort =-.

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting