Hårmoten jeg ikke kommer til å følge

Jeg sitter her med en hårmanke jeg ikke har klippet mer enn en eneste gang etter at jeg var gravid, og bare en gang mens jeg var gravid. Jentungen er snart to og et halvt år, og det er virkelig, virkelig på tide med en oppgradering av hårmanken igjen. Håret mitt er langt, helt ned til livet, tjukt, bustete, uregjerlig, varmt og upraktisk, så jeg har tenkt å gjøre noe med det i nær fremtid. Og som tidligere nevnt har jeg jo også sittet her i min lille hule og brydd meg katta om moter og trender og hvordan man nå skal ta seg ut, men nå må jeg jo begynne å engasjere meg igjen – før jeg kommer der med en urkul hockeysveis og tror at jeg er fin!

Skjermdump fra MinMote.no

Men denne våren tror jeg nok at jeg må se meg om etter en annen look. Platinablond er nok ikke helt min greie, siden jeg nå engang har tykke, grove hårstrå som virkelig ser splitta ut når de først går i oppløsning (tro meg, jeg HAR vært kjemisk blondine i min gale ungdom, så jeg vet hvor ikke bra det blir!). Og så blir det unektelig et lite helvete å skulle tilføre så mye hår så mye fuktighet og pleie for å rette opp skaden, hårbørstingen blir en saga i hårtuster, og jeg kan like gjerne få meg rastafletter med en gang. Eller tidligere nevnte hockeysveis.

Sveisen ellers er fantastisk nok akkurat som jeg har det nå: langt, midtskill, gjerne i en slitt flette. Bare at disse damene har betraktelig mer medgjørelig hår enn jeg har, og hvis jeg skal tynne det ut så får jeg problemet med en hel masse “løse tråder” igjen som mer enn gjerne splitter seg bare du ser stygt på dem.

Hår er ikke lett… Så jeg leter videre, og håper jeg snart finner Gullsveisen. Har du tips, så si gjerne fra! :)

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Hårmoten jeg ikke kommer til å følge”

  1. Trine Lise says:

    hehe, du er morsom. Jeg har selv en diger ettervekst, så det ser ut som jeg er GRÅ! I en alder av snart 24 :) Hvordan jeg skal løse det med min voksende mage vet jeg ikke, men jeg kan ikke gå sånn her i 60 års lag til svigermor i allefall :)

    Også har jeg brukt FEIL shampoo så håret kjennes ut som saue ull. Og som dine, disse tuppene er et kapittel for seg selv. Men men…..
    .-= Trine Lise´s last blog ..Da var designet på =-.

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting