Husmorstyle

Aaaah. Fridag. Endelig.

Etter noen maratondager med åpen barnehage, en tur til child planet og så videre, så er det nå endelig fredag og en hjemmeværende husmor kan endelig faktisk være hjemme.

Om litt skal jeg legge min skjønne datter og ta fatt på husarbeidet, men i formiddag har jeg kost meg med å lese blogger jeg aldri før har satt mine øyne i. Det er visst gjerne sminke, mote og style det går i for tida, og det ser visst ut til å være svært så populært.

Men vent nå litt.

Det er nemlig en helt egen stil som svært sjelden blir nevnt i disse dypsindige betraktninger om kvinners daglige antrekk. For HVOR er husmorstylen, hm? Hvor, spør jeg indignert!

En hel gruppe av oss kvinner har altfor lenge blitt neglisjert, oversett og ignorert som var vi fluer på en møkkete vegg.

Men frykt ikke, kjære leser. Frykt ikke!

Husmorstyle - det hotteste hotte!

Husmorstyle - brought to you by Våre Vilde Dager!

Dette er altså dagens outfit. Jeg velger å kalle det “jeg skulle ønske jeg gadd å være mer enn støttemedlem på helsestudioet-outfiten” min, og den består av en treningsbukse jeg kjøpte lenge før jeg ble gravid, en gratis t-skjorte jeg fikk etter en fordums maratonaerobicøkt og ikke minst den jakka til Espen som han for lengst har kassert selv.

Sånn.

Der tenker jeg de fikk, jeg, disse såkalte motebloggerne. *triumferende mine*

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

3 Responses to “Husmorstyle”

 1. Trine Lise says:

  så flott at du tørr…. *tøffa* Ble litt inspirert da, kanskje jeg skal lage outfit innlegg jeg også….haha…. Men synes ikke outfiten din var så ille:)

  En flott husmor :) :)
  .-= Trine Lise´s last blog ..Helt grusomt =-.

 2. Rarelillemeg says:

  Hva? Jeg mener – HVOR er det sirlig hårrulle-rullede håret, arbeidskjolen, forkleet og perlekjedet? Hæ?

  Jeg kikker nedover meg selv, i dag, på en hjemmedag, og innser at jeg nok heller mer til Jeanette-stilen. Men med neglelakk, altså!

 3. Du er min favorittoutfitblogger, FTW!

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting