Jeg elsker yoga!

For et par uker siden gjorde jeg noe veldig, veldig lurt.

Jeg ga opp alle store planer om å slite meg gjennom tredemøller og aerobictimer og alt med seg, og tenkte at pilates og yoga sikkert funket like godt, og sikkert var lurt å gjøre hjemme på stuegulvet sammen med en hyggelig dame på DVD.

Så jeg bestilte Yoga for Absolute Beginners på Platekompaniet.

Det var også lurt. For absolutt nybegynner var jeg, selv om jeg i min tid var myk som smør og ikke hadde noen problemer med å legge meg frem på gulvet med beina ut til hver sin kant. Jeg var ikke helt der nå, lissom..!

Prayer by the Sea
Creative Commons License photo credit: Abhisek Sarda

En ukes tid seinere fikk jeg mersmak, og bestemte meg for å kjøre på med en “ordentlig” DVD. 3 in 1 heter den, og går gjennom 50 minutter med strekk, styrke og avslapping.

Og vet du hva?

Nå gjør jeg ting jeg ikke visste jeg kunne allerede! Jeg har trent nesten hver kveld (noen ganger har det ikke latt seg gjøre), og jeg kan nå ligge flatt fremover med beina ut igjen. Jeg kan stå med strake bein med hendene i gulvet en litt lengre stund enn før – og under kveldens økt oppdaget jeg at jeg nå for første gang på det jeg kan huske (jeg er faktisk ikke sikker på at jeg noengang har kunnet det!) kan sitte med strake bein rett foran meg og legge hodet ned på knærne! Jeg er MYK! 😀

Og det er ikke alt. Ikke engang det beste.

For muskelsmerter, be gone, nemlig!

Jeg får fortsatt vondt, bevares, men gi meg 50 minutter på yogamatta så reiser jeg meg igjen etterpå og er avslappet, lykkelig og nesten helt smertefri en stund. Dette er mitt lille personlige mirakel, og jeg ELSKER YOGA!!! Fortsatt er jeg i yogaverdenen å regne for totalt utrent, og jeg har et enormt utviklingspotensiale for å si det sånn, men etter bare to uker merker jeg så vanvittig stor forskjell at det nesten er utrolig.

Alt jeg vil nå, er å studere denne nydelige overraskelsen til bunns sånn at jeg kan se hvor langt jeg kan ta det. Hvor myk jeg kan bli. Hvor godt kroppen min kan funke.

Jeg ser det så godt for meg nå. Hvordan det skal være. Hvilken livsstil jeg skal ha.

Og jeg har tatt de første stegene dit.

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting