Kjøkkendrømmer

Jeg sitter her og drømmer om hvor fint det skal bli, ser på bilder, tenker over hva det egentlig er jeg har fra før av og hvordan det kan gjøres koselig og vakkert også i mitt hjem.

Hvis jeg skal velge et rom som er mitt desidert verste, så er det kjøkkenet. Gangen er riktignok helt forferdelig, men den er under oppussing og er dermed unnskyldt. Den er det håp for. Kjøkkenet…. Akk, kjøkkenet..! *skrekk*

Innredningen er for ny til å kalles retro, og for gammel til å kunne kalles trendy. Den er bare… ugly. Forrige huseier fant det for godt å bruke restpanel på alle vegger (type lappeteppe), og i tillegg prestere å male den GUL.

kjokkenbilde

kjokkenbilde 2

Hva jeg egentlig vil ha, men ikke har råd til i det hele tatt, er dette:

Klikk på bildet for komme dit det hører hjemme

Jeg synes også løsninger som dette er fantastisk vakre:

Klikk på bildet for å komme dit det hører hjemme

Klikk på bildet for komme dit det hører hjemme

Det mest forunderlige av alt, er dog at når jeg sitter her og blar i mine gamle bilder, så ser jeg at kjøkkenet faktisk var mye koseligere før. Den gangen hadde vi bare bodd her i 3-4 måneder, og begeistringen var kanskje et par hakk høyere da enn den har vært den siste tiden…

kjokken1Så.

Nå vet jeg hvor jeg har vært,  hvor jeg er, og omtrent hvor jeg vil.

Umiddelbare planer nå:

 • Fryseren som dessuten bråker noe infernalsk, skal ned i kjelleren.
 • I dens sted skal det inn en hylle av noe slag, fra bruktbutikk, Finn.no eller noe slikt. Jeg skal lime på hekleblonder på hyllekantene der.
 • Oldemorhylla som står i kjelleren skal males og settes inn.
 • Jeg skal sy nye gardiner som passer til. Liker godt blåruter, og har faktisk allerede kjøpt stoff fra IKEA som har ligget her en god stund.
 • Kjøkkeninnredningen får jeg ikke gjort så mye med, men de teite knottene skal byttes ut med nye, klassiske håndtak.
 • Det er mulig jeg bestemmer meg for å ta vekk noen av skapdørene for å skape denne åpne løsningen som jeg liker så godt.
 • Grønne planter må inn. Kanskje jeg klarer å hente en marikåpeplante ute før alt visner, og bruke en av de gamle blomsterpottene jeg vet jeg har i kjelleren? Stikkord: ressursutnytting og naturlig natur! 😉
 • …og veggene skal få ny farge. Antagelig den samme hvite fargen som vi har i stua. Eller en varm cappucinonyanse?
Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

3 Responses to “Kjøkkendrømmer”

 1. Tara says:

  Dette blir spennende å følge med på.

  Vi hadde egentlig helt klar overbevisning da vi kjøpte huset at kjøkkenet, det skulle vi bytte. “Bare ikke i år, det er dyrt å kjøpe hus”. Så ble det ikke året etter heller, for da giftet vi oss, og det gjorde et innhugg i kontoen, pluss at det krevde jo en god del tid til planleggingen… Og så ble jeg gravid, så da ble det sannelig ikke året etter heller, for da hadde vi nok med babyen… som nå er en 14 mnd gammel gutt som har klart å rive ei dør av hengslet en gang eller to…
  .-= Tara´s last blog ..Pizzabollelunsj :) =-.

 2. Trine Lise says:

  Høres ut som du har masse fine ideer til kjøkkenet. Vi pusset opp kjøkkenet i fjor. Det var gulhvit farge med grønne “speil” , og nå er skapene hvite med ” caffelatte” speil.

  På Bauhaus kan man kjøpe en film man kan legge på kjøkkenbenken, så kan man få den looken på benken som du selv vil :)
  .-= Trine Lise´s last blog ..Kvelds kos…. =-.

 3. Jeanette says:

  Oi, er det sant? Kjøkkenbenken er også en kilde til stor frustrasjon, nemlig, så en film hadde virkelig gjort seg! Takk for tips! :)

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting