Kreative rier

Har du noen gang vært så full av ideer, tanker og inspirasjon at du sitter der og du presser og presser og presser – mens ingenting kommer ut? Da vet du omtrent akkurat hvordan jeg har det i dag.

Klokka er to. Det er torsdag. Uken er snart over. Noe som sikkert er en veldig fin ting for veldig mange, men jeg venter på en pakke i posten som jeg HÅPER er her før mandags morgen. Det er et nytt produkt til butikken som jeg har veldig stor tro på, og som jeg dermed har veldig lyst til å kjøre rett ut i den siste januarkampanjen, nemlig. Samtidig forhåndsbetalte jeg i går kveld for noen andre varer, som jeg OGSÅ trenger å få hit før mandag – fordi de passer så veldig, veldig godt sammen med de som allerede er på vei..! Og frustrasjonen kjenner dermed ingen grenser for meg her jeg sitter og tripper.

eve8
Creative Commons License photo credit: Lisa Brewster

Samtidig med alt dette har jeg fått for meg at jeg skal begynne på et helt nytt prosjekt – som kanskje ikke er helt nytt likevel, mer en ny vri på ting. Jeg kjøpte domenet i går, men jeg må nok vente litt med det også selv om fingrene mine sitrer etter å få begynt. Må få avsluttet regnskapsåret 2009 først, og få avgårde permene til regnskapskontoret så det er ute av verden.

Meeeen det får jeg ikke gjort for Espen kommer hjem fra jobb, for jeg har ei lita ei her som har fått for seg at hun bare kan sitte for seg selv om hun ser på TV i dag og ellers bare skal sitte på fanget. Og siden man ikke har TV (som virker) på kontoret, så får man nesten bare innfinne seg i stua sammen med henne.

Dessuten, som om dette ikke er nok, så har jeg begynt å lukte litt på egen produksjon også, akkurat nå manifisterer den seg i form av heklenål og garn. Heldigvis er det en veldig stuevennlig aktivitet.

Det er dette som er det mest frustrerende av alt, sant, dette å vite nøyaktig hva man vil og skal og MÅ gjøre – uten å vite når man kan få gjort det.

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Kreative rier”

  1. Green-ecomom says:

    Åh! Jeg kjenner så veldig igjen følelsen din!
    Håper varene dine kommer snart, og at du slipper å trippe etter dem mer:)
    .-= Green-ecomom´s last blog ..Det stormer i drømmehagen =-.

  2. Jeanette says:

    Det første lasset er her, det andre er ventet i posten i morra – all is good! 😀

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting