Mer eBay på meg!

Dette er intet mindre enn… Ja. Härligt, härligt, men farligt, farligt – ganska vanligt, men uförsvarligt. Intet mer å si om den saken.

Mor har nemlig ebayet enda litt mer. Og om dette fortsetter, er jeg litt redd jeg kommer til å blakke meg helt på alle pengene jeg sparer.

Uansett.

For det første har jeg vunnet en auksjon om PU-laminert (også kjent som PUL) stoff til en tøybleie. Med Dora the Explorer på.

For det andre er snart følgende titler på vei hjem til meg i posten:

Altså:

Nisa, the Life and Words of a !Kung Woman. Når man er på jakt etter menneskehetens kjerne, er det kanskje ikke så dumt å finne ut av hvordan nåtidens stammekvinner lever. Derfor denne boken.

Imperfectly Natural Baby and Toddler. Nok en naturlig barn-bok til samlingen min. Kan man få nok av dem?

Og til sist Keys to Becoming a Father (Barron’s Parenting Keys). Denne vet jeg ærlig talt ikke helt hvorfor jeg kjøpte, men jeg fikk den grisebillig og den er skrevet av en fyr jeg tror jeg liker.

Så da så. 😉

Uansett får jeg litt å lese på fremover, og med litt flaks porsjonerer de seg ut av seg selv med tanke på frakt og levering. Det ville vært fint.

Akkurat nå holder jeg forresten på med Den ensomme apen – instinkt på avveie av Bergljot Børresen. Så langt har den i alle fall gitt meg noen tankevekkere. Visste du for eksempel at det meste gikk åt skogen den dagen kvinnene oppfant redskaper så de kunne lage seg grøt og velling? Joda. For det første begynte de å gi det til barna sine lenge før de skulle vært avvent. Da sov de nemlig natten gjennom, og krevde mindre morsmelk. Men som vi alle vet, betyr det gjerne at ammehormonene roer seg hos mor og at eggløsningen kommer i gang igjen tilsvarende tidlig. Resultat: overbefolkning, hunger og spedbarnsdød.

Ja til pupp.

*lese mer*

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Mer eBay på meg!”

  1. Anette says:

    Ja, det er lett å bli hekta på ebay… Jeg har også mistet “Tradera” jomfrudommen min for ikke så lenge siden. 😉 Skikkelig skumle greier…

    Anettes siste blogginnlegg..God jul! 😀

  2. Jeanette says:

    Men det er jo ting jeg ellers ville kjøpt til full pris, da… *fortelle seg selv*

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting