Naturlig rengjøringsglede

Ja, jeg forstår jo at for mange er dette en massiv selvimotsigelse. Men jeg drister meg likevel til å anta at de fleste ved et par anledninger har kjent på følelsen av å være ferdig med rengjøringen, og på den måten kan relatere til det jeg skal si nå.

For jeg har nemlig gått på oppdagelsesferd der ingen husmor har satt sine føtter på manns minne – nemlig i kjellertrappa mi, og da nærmere bestemt ned i esken hvor jeg oppbevarer mine rengjøringsremedier. Sprayflaska var brått ubekvemmelig tom, og jeg trengte å gjøre ren vitale deler av kjøkkenet pr omgående, etter at mitt barn skapte kunstverket “Grøtklin” over store deler av kjøkkenbordet.

Og der, i esken i kjellertrappa, gjenoppdaget jeg endelig en av mine tidligere skatter. Ecover. Økologisk såpe. Som lukter naturlig, nydelig sitron og som ikke er farlig for noen av oss å puste inn. Som i tillegg gjør rent uten å forurense miljøet. Jeg tror ikke jeg kommer til å kjøpe mer refill til den tomme sprayflaska, for å si det sånn, for nå har den en sprut Ecover og vann på seg isteden. Mye bedre.

Den sitronduften er faktisk så god at jeg vurderer en ureglementert gulvvask i morra, sånn at jeg får den friske lukta i hele det sommervarme huset mitt. Det hadde vært noe, det! Mmm… Jeg skal i alle fall bruke den når jeg skal ta badene i morra, det har jeg lovet meg selv.

Jeg skrev forresten en artikkel om miljøbevisst rengjøring sent i går kveld mens jeg ennå kunne kjenne sitronduften fra kjøkkenet. Den finner dere her. Og såpen? Den kan du nå kjøpe i Hjemmemamma.coms nettbutikk. 😉

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting