Nytt barneprosjekt?

Det er en ting som er litt sånn små-plagsomt med å jobbe for seg selv og ha sine egne prosjekter, og det er alle ideene man får. Min samboer jobber på fabrikk nå etter at han fikk tilbake den jobben som finanskrisa tok fra ham for nesten et år siden, og jeg skal vedde på at han ikke har akkurat den problemstillingen der..! :)

Uansett, for meg har dette alltid gått i sykluser. Det har som jeg nevnte i forrige innlegg vært en periode nå hvor jeg knapt har klart å se for meg hvordan jeg skal komme ut av senga om morgenen, men nå er det altså nye tider igjen. Det kjenner jeg i hvert fiber i kroppen.

Og ideene lar ikke vente på seg.

Det er bare det at denne gangen er det litt større enn det pleier. Dette er mer enn bare en ny bloggpostidé eller idé til et nytt produkt i nettbutikken, og det er til og med mer enn å starte en helt ny blogg (som jeg også har tenkt på litt).

Dette er faktisk så stort at det grenser opp mot Meningen Med Livet, egentlig, intet mindre.

Om jeg skal oppsummere mitt voksne liv, så har det alltid handlet om barn. Jeg begynte å jobbe med unger som dagmamma da jeg var 16, gikk videre på skolen og tok den gangen VK1 barnepleie, og jobbet noen år i barnehage før jeg gikk tilbake til skolen og tok artium og deretter førskolelærerlinja. Så jobbet jeg litt mer i barnehage, ble mamma selv, og startet Hjemmemamma.com, og deretter en nettbutikk som heter Mammabutikken.

Her på bloggen har jeg skrevet mye om barneoppdragelse. Jeg har hatt en nettside som het NaturligBarneomsorg også, selv om den ble nedlagt på grunn av overveldende mye arbeid på den tiden.

Spielen im Bach
Creative Commons License photo credit: badkleinkirchheim

Det er unger jeg gjør. Det er unger jeg alltid har gjort.

Utdannelsen min tilsier at jeg skal jobbe i barnehage, men det kommer jeg nok ikke til å gjøre igjen. Delvis fordi jeg har en del issues med hvordan barnehager fungerer pr i dag, og delvis fordi legen i sin tid ga meg forbud mot å jobbe på den måten i mer enn 50% stilling på grunn av stressfaktoren det alltid vil innebære (hvilket igjen er en av mine store issues med barnehage).

Målet med alle disse prosjektene mine har alltid vært å forandre på det jeg mener er dårlige oppvektsvilkår og en barneoppdragelse som er langt ute på viddene i vår kultur. På den ene siden har man skrikekurer og for tidlig brystavvenning, på den andre siden har man alternativt tenkende mennesker som går helt i andre grøfta og forstår ungen sin ihjel.

Det foresvever meg nå at jeg kanskje skulle organisere alle prosjektene på en litt annen måte.

Kanskje jeg rett og slett skulle samle alt sammen og skrive en pedagogikkbok?

Eller kanskje det burde bli en helt ny nettside?

Kanskje mitt egentlige livsoppdrag er å redde verden fra en altfor dårlig barneoppdragelse? 😉

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Nytt barneprosjekt?”

  1. Tara says:

    Det ville være en spennende nettside/bok å få lese!
    .-= Tara´s last blog ..Maskesting er ikke så lett… =-.

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting