Opprydding og vårrengjøring

…er det som er overskriften i livet mitt akkurat nå.

Jeg rydder i nettprosjektene. I løpet av uka vil ting flyttes litt på, og jeg kommer til å registrere et nytt domene i løpet av uka. Denne bloggen vil flyttes dit, sammen med den gamle bloggen. Jeg er ikke helt sikker på om jeg fortsetter på denne eller om jeg starter en ny blogg, men de vil alle finnes på det nye domenet. Jeg kommer til å sette opp en automatisk redirect herfra, så om du prøver å gå inn her, så vil du sendes videre dit.

Jeg rydder på Facebook, og har bestemt meg for å sette venne-kriteriet litt høyere. Hvis jeg ville hilst på deg på gata og snakket med deg på et buss-stopp, så har du en plass på vennelista mi. Men hvis jeg ikke aner hvem du er fordi jeg kjenner deg under et eller annet nick du ikke oppgir, eller det har gått så lang tid siden vi sist hadde kontakt at det ikke ville være naturlig å snakke sammen i det virkelige liv, da åker du ut.

Junk Days 2007 starts off...with a great big pile of junk
Creative Commons License photo credit: E. Bartholomew

Jeg rydder i kroppen. Nå drikker jeg Detox-te hver dag, og prøver å drikke så mye vann og spise så mye salat og sånt som mulig, for å rense ut vintergugga.

Og så rydder jeg i hagen, hehe. Må gjøre plass til alt det nye, fine som skal vokse der.

Akkurat sånn som i livet mitt generelt akkurat nå.

Og etterhvert skal jeg kanskje *kremt* få ryddet og kastet litt inne også.

Vårrengjøring på flere plan, altså. :)

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

5 Responses to “Opprydding og vårrengjøring”

 1. Trine Lise says:

  Flink du er 😉

  Jeg skal starte en vårrengjøring inne en dag det ikke er så pent vær ute, for nå er jeg ute med Prinsen vær dag og det er deilig. Får liksom litt mer energi 😉
  .-= Trine Lise´s last blog ..Vår og shopping =-.

 2. Jeanette says:

  Nemlig, huset mitt lider under akkurat det samme her – er mye å rydde, mye å vaske vekk, men sola skinner endelig og da er vi ute isteden. :)

 3. Green-ecomom says:

  Så flink du er!
  Jeg håper du blogger litt om hagen din, for etter det jeg har hørt høres det veldig flott ut nå!
  Trøst deg med at vårt hus også lider nå. Jeg håper hver dag at mannen skal få tid til å rydde mens jeg er på jobb :p I morgen blir det tur til ikea for flere oppbevaringsting på lekerommet, samt en tur til plantasjen for jord og gjødsel – nå er jeg klar for nymånen!
  .-= Green-ecomom´s last blog ..45 kg reklame?! =-.

 4. Uansett hva du gjør, så håper jeg iallefall at du fortsetter denne bloggen! Den er en av de jeg finner mest inspirasjon hos, både når det gjelder det å tilbringe tid sammen med barna (kvalitetstid) og når det gjelder nett-jobbing.

  Skjønner at du kan føle at sammenblandingen av jobb og privat blogging kan være litt vanskelig (vet ikke om jeg hadde klart å være så åpen i en blogg selv!). Men du skal iallefall vite at det blir satt stor pris på.

  Det går vel an å fortsette å blogge om det å være hjemmeværende mor uten at man føler at man utleverer barnet sitt? Håper du finner den balansegangen som passer deg. :-)
  .-= Anette {foreldremanualen}´s last blog ..Spesielle familieportretter! =-.

 5. Jeanette says:

  Tusen takk! :) Ja, bloggen vil nok fortsette en stund til, i alle fall. Og så får jeg se hva som skjer til sommeren/høsten, når hverdagen endres, men om denne avsluttes så vil en ny mest sannsynlig se dagens lys i dens sted. :)

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting