Planene begynner å ta form, og et nytt nettsted ser snart laptopskjermens lys

Jeg er fortsatt i tenkeboksen på ganske mye, men en avgjørelse er i alle fall tatt:

Det blir en ny nettside, og den kommer til å handle om naturlig familieliv, med tilknytningsomsorg, bærekraftig husholdning og så videre.

Disse tingene er nemlig for viktige for meg til å la være å skrive om, jeg tror ikke jeg kommer utenom det uansett hvordan jeg vrir og vender på ting, hehe. Så får jeg heller se hva som skjer med nettbutikk og alle de andre tingene, NAV skal jo sikkert ha litt å si også. Har vært hos legen og har begynt på Prosjekt Utredning – hadde med meg ei liste på 2 a4-sider ned forrige onsdag, og ballen har begynt å rulle i så måte. Det er bare å la tingene gå sin gang nå.

Men altså. Naturlig familieliv.

Hva vil du helst lese om på den siden? Fortell meg det gjerne i kommentarfeltet, så får du være med på å forme den helt fra starten av! 😉

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

5 Responses to “Planene begynner å ta form, og et nytt nettsted ser snart laptopskjermens lys”

 1. Jeg liker å lese om folk som lever litt “annerledes” enn folk flest, og ting som inspirerer meg til å tenke på en ny måte.
  .-= Anette {foreldremanualen}´s last blog ..Bamser av gamle babyklær! =-.

 2. Tara says:

  Jeg liker egentlig å lese om det du pleier skrive om. Om barnets (naturlige) utvikling, om hvordan man møter barnets behov på barnets premisser, om samsoving og langtidamming som noe “godkjent”, ja, om hvordan du oppdrar din datter og opplever deres liv.
  .-= Tara´s last blog ..1-2-3-4-5-6-7-8-9 =-.

 3. Jeanette says:

  Takk for tips! *notere* :)

 4. Trine Lise says:

  Jeg vil lese om din hverdag som hjemmemamma, hvordan du oppdrar vilde, hvordan dere lever økonomisk sett, hvor dere handler, rengjøringstips på naturlig måte ++
  .-= Trine Lise´s last blog ..I <3 Nidar =-.

 5. Black Orchid says:

  Pottetrening…
  Sommerens utfordring, hvordan gå fram for å få toåringen pottetrent?
  Han er nok klar for det nå, vet godt når han tisser og bæsjer.
  Ellers trenger vi noen som er god til å skrive til nettopp det du har gjort til nå, satt fokus på hva som er viktig, og at det man gjør er verdt noe, selv om det ikke kan måles i penger, kariere eller sosial aksept.
  .-= Black Orchid´s last blog ..moop eller bare samme gamle? =-.

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting