Premiere i morgen: nytt nettsted!

Ja, jeg håper i alle fall jeg rekker det til i morgen! Det ser bra ut så langt, men jeg venter fortsatt på logoen. I verste fall får jeg bare starte litt uten den.

Vil ikke røpe for mye ennå, men her er en liten sneak peek…

Jeg skriver så knottene fyker her, og har et ark fullt av ideer som nå bare venter på å realiseres. Temaene blir, som dere sikkert allerede har klart å gjette: barn og natur.

Tar gjerne i mot forslag og tips og ideer og ønsker, og tar også mer enn gjerne i mot hjelp til markedsføring av siden i form av linker her og der når den offentliggjøres i morra… 😉

Jeg er i ferd med å lage en facebookside, hvor du kan følge oppdateringene fra. Kommer med mer informasjon og link i morra! 😀

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

4 Responses to “Premiere i morgen: nytt nettsted!”

 1. Trine Lise says:

  Så spennende :) Legger gjerne ut link på siden min :) Gleder meg til å se den nye siden :) Må si du er effektiv og kreativ. Som holder opp ørten sider, har små barn, mann og et hjem :)

  STÅ PÅ!
  .-= Trine Lise´s last blog ..Nesten halvveis nå :) =-.

  • Jeanette says:

   Takk! :) Alt står litt på hodet her nå, for jeg har jobbet litt mye på dataen og litt lite med husarbeid de siste dagene, for å si det sånn. Hehe.

 2. åh! jeg gleder meg kjempemye til i morgen! Håper alt blir klart, og at det blir en flott lansering;)
  .-= Green-ecomom.com´s last blog ..Kurs med lokale urter =-.

  • Jeanette says:

   Tusen takk! :) Jeg gleder meg jeg også, er litt spent på mottakelsen! Regner med å åpne dørene i kveld en gang, skal på middag hos svigers først og så braker det løs. Nå sitter jeg og laster opp bilder til det som skal bli facebook-sida! :)

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting