Roterom kan temmes: Barnerom på ville veier

Det er mandag, og jeg liker å lage meg små utfordringer i hverdagen. En ellers kjedelig oppgave kan bli mye morsommere om man for det første deler den opp i overkommelige biter, og deretter konkurrerer litt med seg selv underveis!

Det er sikkert mange måter man kan gjøre dette på, men jeg har adoptert en liten kjekk sak fra Flylady som hun kaller 5 minute Room Rescue. Kort sagt: finn husets verste rom og bruk 5 minutter daglig på å rydde det, så vil du snart se underverker. Jeg er litt mer utålmodig av meg, dog, så jeg dobler tiden til 10.

Det var ikke vanskelig å velge husets verste rom denne uka. Det er, helt uten tvil og ettertenksomhet, barnerommet. Det vil si klestørkeroterommet som Vilde aldri har brukt til noe som helst, fordi hun fortsatt sover hos oss og fortsatt ikke er noe glad i å leke alene. Men hun kommer jo aldri til å finne gleden i å ha sitt eget, lille rom før det ser litt mer tiltalende ut, og jeg ser egentlig litt frem til den dagen hun velger å gå inn der om morgenen for å leke mens jeg kan sove i fred (jadajada, la meg ha drømmen, da?).

Så, høyst ærede leser. Her har du mitt store prosjekt for denne uken!

barnerom

Dette skal altså gjøres om til et ryddig, rent, pent og inspirerende lekerom for min skjønne prinsesse i løpet av uken, 10 minutter om gangen. Jeg har herved lagt ned forbud mot at noe mer klesvask og rot skal entre denne døren, og har vedtatt for meg selv at klesvasken heretter skal henges på badet eller på verandaen isteden.

Hva med deg? Har du et forferdelig, grusomt, uoverkommelig roterom å temme denne uka? I så fall utfordrer jeg deg til å joine meg i prosjektet! :)

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Roterom kan temmes: Barnerom på ville veier”

  1. Tara says:

    Jeg har et rom skal SKAL BLI barnerom, men et er bod for øyeblikket. Selv med dobbel dose room rescue, har jeg ikke sjangs til å å tatt et på ei uke. Og denne uka er uansett “bortlovet” til resten av huset. Med litt “rescue” her og der, siden vi får besøk til helga. Det første av tre overnattnigsbesøksfølger i august. Så gesterom prioriteres… Tenker jeg derved utroper DET som ukens prosekt jeg :)
    .-= Tara´s last blog ..Lørdagskveld… =-.

  2. Jeanette says:

    Høres ut som en god plan! :)

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting