Små ting å glede seg til – mor har shoppet!

Det er svært sjelden jeg går i shoppemodus. Vanligvis klarer jeg meg helt fint med alt jeg har fra før, men noen ganger… noen ganger er det som kredittkortet mitt begynner å gjøre ting helt på egenhånd og lar meg smake litt på forbuden frukt.

Jeg kjenner en sånn bølge komme nå..!

For det første gikk jeg (til meg å være) fullstendig berserk på LaRedoute her om dagen, og handlet klær for *gisp* 1500 kroner til meg og Vilde. På SALG! *juble litt* Halve pakka kommer nok snart, mens resten var det litt lengre ventetid på.

Jeg har blant annet bestilt meg dette:

Deretter kjøpte jeg meg Lady GaGa-cd’en sånn at jeg skal ha noe å danse / trene til når jeg nå tar fatt på et nytt år. Jeg lette etter både Shakira og Pink også, men det var utsolgt. Flaks for meg at de var på salg på CDON, og dermer er på vei i posten snart! 😆

Lommeboka mi er også splitter ny, forresten, den kjøpte jeg i går. Nå mangler det bare en veske, så jeg kan få litt orden på tingene mine. Har lett i to butikker og på ebay, men finner liksom ikke noe jeg faller for.

Har du tips?

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

2 Responses to “Små ting å glede seg til – mor har shoppet!”

  1. Heisann!

    Vil ønske deg et riktig godt nytt år! Liker alle sidene dine veldig godt, og gleder meg til å fortsette å følge deg i året som kommer. :-)
    .-= Anette {foreldremanualen}´s last blog ..Foreldremanualens Mammablogg Awards 2009 =-.

  2. Jeanette says:

    Tusen, tusen takk, og i lige måde! :)

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting