Tilbakevendende bjuuti

Jeg skal være den aller første til å innrømme det: Jeg ser ikke ut akkurat nå.

Faktisk har jeg vage minner fra da jeg gikk gravid om at jeg leste noe om å bestemme kjønn på babyen: er det jente, suger hun skjønnheten ut av deg. Og ja, hehe, jeg FIKK jente. Ingen tvil om det, nei!

Ikke har det gjort saken så veldig mye bedre at jeg har bevisst latt være å bruke penger på egen skjønnhet nå når vi har levd på bare en inntekt heller, men nå føler jeg at jeg snart er i ferd med å komme ut av hulen min. Begynne å følge litt med på hva som kanskje regnes for vakrere enn andre ting og sånn, og ikke se ut som om jeg bare prøver litt for hardt.

Så jeg har begynt å kjøpe Cosmo igjen. Jeg lette lenge etter Glamour, men jeg har ikke funnet det i noen hyller. Kanskje er det lagt ned?

Nail art - Glitter Diamond
Creative Commons License photo credit: nailsbylisa

Internet er også en velsignelse når man skal melde seg inn i verden igjen. Her om dagen klipte jeg nemlig neglene mine i den tanke at jeg snart skal lakke dem. Du vet, man tar det i etapper. Klippe en dag, file den neste — og når jeg skal klare å lakke hele ti negler uten å plutselig måtte hjelpe ei lita jente på do eller noe sånt, det lurer jeg fortsatt litt på, men det er vel verdt et forsøk.

Oppe i skapet mitt står det for det første en hel haug med dype, intense neglelakker. Men det står også en liten samling med neglelakk fra Esteé Lauder (tror jeg), og de er lysere. Det er visst veldig bra, skal man tro Klikk, for det er visst nettopp de lyse, duse fargene som kommer inn i vår.

Kanskje jeg for en gangs skyld kan være blant de første med moteriktige negler, hehe. :)

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

3 Responses to “Tilbakevendende bjuuti”

 1. Trine Lise says:

  hehe, jeg kjenner meg igjen i det du skriver. Er vel ikke verdens vakreste akkurat nå jeg heller. Men det blir nok bedre. Jeg har nå tenkt at jeg skal stå opp hver morgen og ta på ordentlige klær. (ikke bare daffe klær).

  Men shampoen jeg har brukt har ødelagt håret mitt. Også lysnet jeg det før jeg ble gravid og nå er etterveksten her. Og man skal vel ikke farge håret når man er gravid?

  jaja, anyway. Jeg gjør ikke noe som kan skade babyen, for den elsker jeg over all beauty 😉

 2. Jeanette says:

  Dra på helsekosten! Det gjorde jeg da jeg var gravid, og her har de i alle fall to merker med hårfarge som ikke inneholder noe farlig! :)

 3. […] bustete, uregjerlig, varmt og upraktisk, så jeg har tenkt å gjøre noe med det i nær fremtid. Og som tidligere nevnt har jeg jo også sittet her i min lille hule og brydd meg katta om moter og trender og hvordan man […]

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting