Vilde har fått badebleie og badesko!

Endelig, sier jeg bare. Endelig virker verden bittelittegranne igjen etter en laaaaaaang juleferie! Den virker i allefall ganske lang når man venter på fine ting i posten og postmannen har juleferie, men i dag trengte altså solskinnet endelig gjennom min postløse tåkeheim i form av en pakke fra Bleieboden.no.

I postkassa mi lå nemlig dette!

En badebleie og et par nusselige badesko til Vilde! Kjapt levert var det også, tatt i betraktning at jeg faktisk bestilte dette 2. juledag.

Vilde har allerede gått på babysvømming i et år nå i januar og stortrives med det, og det var virkelig på tide å bytte ut utstyret. Det er jo liksom EN ting å ha med seg en liten baby som bare ligger der og plasker, men en ettåring som både klarer å krabbe opp på land selv og digger å stikke av fra mamma på et glatt badegulv er velegnet til å gi selv den mest avbalanserte mor hjerteinfarkt. Så derfor altså badesko. Og når nevnte mor i tillegg har klart kunststykket å *kremt* kokvaske badebuksa, og engangsbleiene nå engang er… vel, forkastelige er vel kanskje et passende uttrykk, så var det god grunn til å investere i en badetøybleie også, nå som vi skal over på fulltids tøybleiebruk over nyttår.

Jeg kan allerede se for meg hvor søt hun kommer til å bli i dette. Akkurat nå er hun parkert sammen med besteforeldre og en liten kusine, så jeg får ikke prøvd det på henne, men det ser ut til å komme til å passe helt perfekt.

Den har trykknapper i sidene, så jeg kan se at den vil bli lettere å dra av henne enn den vi har brukt til nå, og den kommer ikke til å suge vann heller. Ser kjempebra ut. Og badeskoene vil, i tillegg til å redde meg fra en for tidlig hjerteinfarktdød, beskytte henne mot fotvortevirus og andre ikke-så-trivelige ting som gjerne finnes i en badehall. Det tar jeg som en veldig god bonus.

Kommer tilbake til dette igjen etter neste babysvømming, og da kanskje også med actionbilder av badenymfa mi! 😀

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting