Vildes første kjøp (nesten) på egenhånd

Det var ei lita og trøtt jente som måtte bli med oss en tur på handlerunde i ettermiddag. Først var det forferdelig trist at pappa gikk ut av bilen for å levere mammas nettbutikkpakker på posthuset (man bor da ikke med en postmann for ingenting!), og så var det forferdelig grusomt gjort at mamma skulle i garnbutikken etterpå.

Så barnet måtte bli med inn.

Det var riktignok horribelt uten sidestykke at pappa måtte være igjen i bilen for å passe på den også, men alt det triste var glemt i det øyeblikket vi kom inn i den lille husflidbutikken hun har vært med i så mange ganger før den siste tida. For vi skulle kjøpe GARN, må vite! 😀

Jeg tok ut det ene lille garnnøstet jeg hadde tenkt å kjøpe, og gikk til kassa. Min datter lyste opp. Og så så hun på mamman sin og sa “Søpe garn sjø!!” med et gigantisk smil, før hun gikk rett bort til akkurat den riktige hylla, tok ut et garnnøste av akkurat den riktige typen, i akkurat hennes yndlingsfarge. Så marsjet hun mot døra.

Neinei, vent, sa jeg, du må kjøpe det av dama først!

Min lille, nydelige toppluenisse snudde på hælen og rakte ut garnnøstet til damen bak kassa. Dessverre var damen opptatt akkurat da, men Vilde-min visste råd. Hun måtte såklart ha et til, av akkurat samme, mens hun ventet!

(Hvilket forsåvidt er akkurat det mammaen gjør i den butikken også, så akkurat det var jo ikke så rart! 😳 )

Så tar hun det nye garnnøstet og legger på disken. “Åsså den!” sier hun til meg, og legger det gamle på disken også. Og til slutt det mamma skulle ha. Det var dog litt stusselig uten noe i henda, så hun måtte jo nesten ta det ene tilbake igjen, da. Men når dama kom og skulle betjene oss, kom en liten neve med garnnøste frem igjen.

Og så la den snille damen alle tre garnnøstene i en liten pose med en lapp med noen fine tall på, og en kjempefornøyd liten stor Vilde kunne spankulere ut til pappa i bilen med sin aller første handlepose i den fine lille handa si… :)

For hun hadde “søpt garn sjø”, hun! 😀

Og mamma er så stolt, så stolt! *smile ømt*

Del på Facebook
Tweet dette

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Vildes første kjøp (nesten) på egenhånd”

  1. Trine Lise says:

    awww, så koselig… Gode vildemor :)
    .-= Trine Lise´s last blog ..Da var den her gitt… =-.

Powered by WordPress | Designed by: Free MMORPG | Thanks to MMORPG List, VPS Hosting and Video Hosting